Antena Meniu Search
x

Tudose anunţă REMANIERI! Ce miniştri se află pe LISTA NEAGRĂ a premierului. "Voi lua nişte decizii dure, dar necesare" (VIDEO)

Mihai Tudose a anunţat, aseară, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", la Antena3, că va face ”o mini remaniere” ce va viza mai mulţi miniştri ”cu probleme de per

Mihai Tudose a anunţat, aseară, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", la Antena3, că va face ”o mini remaniere” ce va viza mai mulţi miniştri ”cu probleme de percepţie la nivelul opiniei publice şi, în unele situaţii, la nivelul Comisiei Europene”.  

"Dacă tot facem un reset la partea de imagine, sunt cel puţin doi miniştri pe care am să-i rog să părăsească Guvernul. Sunt trei care creează probleme de percepţie publică şi la nivel de Comisia Europeană. 

Când cineva îţi spune că altcineva nu-şi face treaba, aia nu e sugestie. O să iau o decizie săptămâna asta, credeţi-mă", a declarat Mihai Tudose, la Antena3.

„Am spus-o într-un cerc de patru persoane că îmi dau demisia, dacă lucrurile stau așa de rău și guvernul s-a prăbușit, hai să mergem acasă că înseamnă că nu facem bine. Eu cu echipa guvernamentală avem cu ce să ne ocupăm la Guvern. Această tensiune a ajuns la o culme, la care e albă sau neagră. Ori o lămurim sau cineva pleacă acasă", a continuat Tudose.

Surse citate de Mediafax susţin că pe lista remaniabililor premierului Mihai Tudose s-ar afla Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, şi Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Întrebat dacă a găsit înlocuitori pentru miniştrii vizaţi, premierul Mihai Tudose a spus că are a găsit "nişte soluţii bune".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri politice » Tudose anunţă REMANIERI! Ce miniştri se află pe LISTA NEAGRĂ a premierului. "Voi lua nişte decizii dure, dar necesare" (VIDEO)