Antena Meniu Search
x

Iarna nu-i ca vara! Un deputat PSD susține că Ordonanța 13 a fost dată ziua, dar mai târziu

Vezi și

Aşa cum iarna nu-i ca vara, nici ziua nu-i ca noaptea! Cu toate acestea, un deputat PSD susţine că Ordonanţa de modificare a Codurilor Penale nu a fost adoptată "noaptea, ca hoţii", aşa cum sună un slogan vehiculat în Piaţa Victoriei. Ci ziua, dar mai târziu. Şi asta pentru că, iarna se întunecă mai devreme.

Aşa că era normal ca la 8 şi jumătate - 9, să fie întuneric. În consecinţă, deputatul PSD cere protestatarilor să-şi revizuiască sloganul.

SORIN BOŢA, deputat PSD: Au pus o întrebare: "Bine, bine, dar aşa, noaptea ca hoţii?". Le-am zis: "Dacă era luna mai, ce m-aţi fi întrebat?" Eu am pus o întrebare retorică. Dacă era după luna mai sau luna mai şi era ziuă, ce-aţi fi spus, în contextul în care Ordonanţa Prună s-a dat tot târziu. Aşa s-a terminat şedinţa de Guvern, la anumită oră. Acum suntem iarna. Se întunecă mai devreme. Dacă era vara, şi nu se întuneca, şi era ziuă?!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Iarna nu-i ca vara! Un deputat PSD susține că Ordonanța 13 a fost dată ziua, dar mai târziu