Antena Meniu Search
x

Unde se tunde Klaus Iohannis. Președintele s-a fotografiat cu hairstylista sa

Fotografii în care preşedintele Klaus Iohannis apare alături de o femeie hairstylist au fost postate de aceasta pe reţelele de socializare. „Onorată, dar mai ales fericită că am fost aleasă de domnul preşedinte”, scrie Amalia Matache, femeia care a postat fotografiile. Anterior, ea a mai publicat imagini în care apare alături de Simona Halep, cântăreaţa Misty şi Anamaria Prodan.

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 13:31

Unde se tunde Klaus Iohannis. Președintele s-a fotografiat cu hairstylista sa
Unde se tunde Klaus Iohannis. Președintele s-a fotografiat cu hairstylista sa - Facebook

Amalia Matache, care pe reţelele de socializare se prezintă drept „hair-stylist”, iar paginile sale de social-media sunt prezentate ca aparţinând unui „artist” a publicat, recent, două fotografii în care apare alături de preşedintele Klaus Iohannis. Imaginile sunt însoţite de mesajul: „Onorată, dar mai ales fericită că am fost aleasă de domnul preşedinte”.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografii în care şeful statului apare alături de Carmen Iohannis au mai fost publicate de către Amalia Matache anul acesta, în 15 august, alături de mesajul: „Onorata sa fiu aleasa  @klausiohannis @carmen_iohannis_official @mariamarinescu.ro @colors.experience”.

Pe pagina de socializare a femeii aceasta mai apare în fotografii alături de persoane publice cum ar fi Simona Halep sau cunoscute în lumea mondenă, precum Misty. Ea mai are fotografii cu Anamaria Prodan şi cu un şeic, Hamdan bin Khalifa bin Hamdan al Nayan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri politice » Unde se tunde Klaus Iohannis. Președintele s-a fotografiat cu hairstylista sa