Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Victor Ponta, mesaj pentru PSD în ziua Congresului: „Opriţi blaturile cu PNL”

Victor Ponta a transmis un mesaj liderilor social-democraţi, în ziua Congresului PSD, în care e ales liderul formaţiunii.

de Cristian Toteştean

la 22.08.2020 , 14:26

Victor Ponta la negocieri la Palatul Cotroceni Liderul Pro România, Victor Ponta, a transmis un mesaj pe Facebook foştilor colegi din PSD, în ziua Congresului social democraţilor - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • Mesajul lui Ponta a fost transmis pe Facebook.
  • Fostul premier susţine că PSD e sub influenţa oamenilor din era Dragnea.

Fostul premier PSD, actual lider al Pro România, a scris mesajul pe pagina sa de Facebook.

„Vă spun eu, în numele alegătorilor social-democraţi: Opriţi blaturile cu PNL!!! Haideţi să îi dăm jos acum! PRO România s-a format că o reacţie naturală şi necesară  la «dragnizarea» conducerii PSD, la distrugerea imaginii  de competenţă guvernamentală şi interes faţă de oameni / şi la nevoia unei politici sociale dar şi liberale în economie care să ducă la dezvoltarea ţării (aşa cum a fost în 2001-2004 şi în 2012-2015)!”, a transmis Ponta.

El a acuzat PSD că a susţinut Guvernul Orban şi proiectele sale legislative şi i-a avertizat pe liderii social-democraţi că partidul e sub influenţa oamenilor din „Era Dragnea”.

Articolul continuă după reclamă

„PSD a votat Guvernul Orban PNL şi toate legile aberante ale acestuia/ PSD ţine în viaţă acest guvern incompentent şi corupt / acum au făcut o Moţiune de cenzură care apare şi dispare că Faţă Morgana / iar «conservele» securiste care au votat  în Noiembrie Guvernul Orban PNL sunt tot în conducerea PSD-gata să mai vândă o dată “la ordin” voturile pentru salvarea lui Orban! Haideţi  să dăm jos Guvernul Orban -pentru binele tuturor românilor! Noi suntem ProRomania-şi ţinem doar cu România!

P.S.: Cred că modul în care a fost tratat Eugen Teodorovici arată că PSD a rămas, din păcate, sub influenţa oamenilor şi culturii politice din Epoca Dragnea ! Dacă doar se  «vopseşte gardul» cu Grindeanu şi Dâncu-dar «înăuntru e tot leopardul» ( adică hienă) din ultimii ani) va fi greu să avem curând o Stânga Modernă şi Unită!”, a mai spus Victor Ponta.

Congresul PSD se desfăşoară sâmbătă, iar favorit la funcţia de preşedinte este actualul lider interimar, Marcel Ciolacu.

Cristian Toteştean Like
Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Ştiri politice » Victor Ponta, mesaj pentru PSD în ziua Congresului: „Opriţi blaturile cu PNL”