Antena Meniu Search
x

Victor Ponta, mesaj pentru PSD în ziua Congresului: „Opriţi blaturile cu PNL”

Victor Ponta a transmis un mesaj liderilor social-democraţi, în ziua Congresului PSD, în care e ales liderul formaţiunii.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 22.08.2020, 14:26

Victor Ponta la negocieri la Palatul Cotroceni
Liderul Pro România, Victor Ponta, a transmis un mesaj pe Facebook foştilor colegi din PSD, în ziua Congresului social democraţilor - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • Mesajul lui Ponta a fost transmis pe Facebook.
  • Fostul premier susţine că PSD e sub influenţa oamenilor din era Dragnea.

Fostul premier PSD, actual lider al Pro România, a scris mesajul pe pagina sa de Facebook.

„Vă spun eu, în numele alegătorilor social-democraţi: Opriţi blaturile cu PNL!!! Haideţi să îi dăm jos acum! PRO România s-a format că o reacţie naturală şi necesară  la «dragnizarea» conducerii PSD, la distrugerea imaginii  de competenţă guvernamentală şi interes faţă de oameni / şi la nevoia unei politici sociale dar şi liberale în economie care să ducă la dezvoltarea ţării (aşa cum a fost în 2001-2004 şi în 2012-2015)!”, a transmis Ponta.

El a acuzat PSD că a susţinut Guvernul Orban şi proiectele sale legislative şi i-a avertizat pe liderii social-democraţi că partidul e sub influenţa oamenilor din „Era Dragnea”.

„PSD a votat Guvernul Orban PNL şi toate legile aberante ale acestuia/ PSD ţine în viaţă acest guvern incompentent şi corupt / acum au făcut o Moţiune de cenzură care apare şi dispare că Faţă Morgana / iar «conservele» securiste care au votat  în Noiembrie Guvernul Orban PNL sunt tot în conducerea PSD-gata să mai vândă o dată “la ordin” voturile pentru salvarea lui Orban! Haideţi  să dăm jos Guvernul Orban -pentru binele tuturor românilor! Noi suntem ProRomania-şi ţinem doar cu România!

P.S.: Cred că modul în care a fost tratat Eugen Teodorovici arată că PSD a rămas, din păcate, sub influenţa oamenilor şi culturii politice din Epoca Dragnea ! Dacă doar se  «vopseşte gardul» cu Grindeanu şi Dâncu-dar «înăuntru e tot leopardul» ( adică hienă) din ultimii ani) va fi greu să avem curând o Stânga Modernă şi Unită!”, a mai spus Victor Ponta.

Congresul PSD se desfăşoară sâmbătă, iar favorit la funcţia de preşedinte este actualul lider interimar, Marcel Ciolacu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Victor Ponta, mesaj pentru PSD în ziua Congresului: „Opriţi blaturile cu PNL”