Antena Meniu Search
x

Victor Ponta s-a DEZLĂNŢUIT în miez de noapte! Ce GEST a făcut fostul premier, la câteva ore după ÎNFRÂNGEREA din Parlament

Victor Ponta a suferit o înfrângere usturătoare, ieri, în Parlament, după ce moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost adoptată cu 241 voturi ”pentru”.

Victor Ponta a suferit o înfrângere usturătoare, ieri, în Parlament, după ce moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost adoptată cu 241 voturi ”pentru”.

Se pare însă că resursele fostului premier nu s-au epuizat, Victor Ponta continuându-şi războiul cu foşti săi colegi din PSD. 

După ce, aseară, Olguţa Vasilescu a anunţat că este posibil ca miniştrii PSD și ALDE să-şi retragă demisiile, o soluţie de avarie pentru ca "să poată să fie funcţională activitatea ministerelor până când va fi învestit următorul guvern", fostul premier s-a dezlănţuit pe Facebook.

"STOP - nu s-au facut de ras destul ministrii care au votat cu bilele la vedere motiunea de cenzura impotriva Guvernului din care faceau parte??

Nu s-au facut destul de ras ministrii care au ascultat cuminti si au aprobat Raportul Dragnea - Valcov care spunea ca sunt toti niste incapabili catastrofali ???

Nu se fac destul de ras ministrii care acum stau lipiti de Liviu Dragnea sa ii puna in viitorul Guvern la loc in pozitiile in care Raportul spunea ca nu au facut nimic?

Mai trebuie sa ii facem de ras chiar pe vecie punandu-i sa isi retraga demisiile si sa revina intr-un guvern demis chiar cu voturile lor - desi Legea 90/2001 de organizare a Guvernului spune clar ca sunt "irevocabile"?!?! 

- fac precizarea ca au fost anuntate public, prezentate in scris primului ministru si "s-a luat act de depunerea lor" de catre fostul Secretar General Busuioc - ghinion)â

Atata neseriozitate si incompetenta e greu de gasit ....", a scris Ponta pe pagina lui de Facebook.

"Mâine voi merge la serviciu. (...) Cred că o să ne retragem toţi demisiile, ca să poată să fie funcţională activitatea ministerelor până când va fi învestit următorul guvern. (...) Eu mi-am delegat atribuţiile către un secretar de stat, la mine (la Ministerul Muncii - n.r.) nu ar fi probleme, dar alţi colegi de-ai mei nu au apucat să-şi delege atribuţiile sau chiar nu au avut posibilitatea să facă asta, pentru că, Ministerul Dezvoltării spre exemplu, a fost totalmente destructurat în aceste zile. După demisia doamnei Sevil Shhaideh au fost destituiţi în bloc secretarii de stat iar acolo este o situaţie fără precedent (...), nu mai are nimeni drept de semnătură. (...) Cine să semneze, portarul, pentru fonduri? (...)

Toţi miniştrii suntem conştienţi (...) că trebuie să asigurăm interimatul până la numirea noului guvern", a spus Lia Olguţa Vasilescu, aseară, la o emisiune TV.

Vasilescu a mai spus că, de altfel, că demisiile miniştrilor "nu au devenit operaţionale", deoarece preşedintele Iohannis nu a emis un decret în acest sens, probabil pentru că "nu a vrut să arunce cu totul România în aer".

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

ANUNŢ IMPORTANT pentru toţi angajaţii din România! Modificări de ULTIMĂ ORĂ anunţate de Olguţa Vasilescu​

Cine este VIITORUL PREMIER! Lia Olguţa Vasilescu a făcut ANUNŢUL în urmă cu puţin timp

Familie de ROMÂNI, distrusă într-un ACCIDENT ORIBIL în Italia. Mama a MURIT PE LOC, soţul şi cei doi copii ai lor sunt ÎN STARE GRAVĂ (IMAGINI ŞOCANTE)

Mişcare de ULTIMĂ ORĂ: Liberalii vor ALEGERI ANTICIPATE!

ALERTĂ CU BOMBĂ la un supermarket din Tineretului! Poliţia a securizat zona, angajaţii au fost EVACUAŢI, intervin geniştii. IMAGINI de la faţa locului​

Transfăgărăşanul riscă să fie ÎNCHIS. Stâncă de 1.000 de tone desprinsă din versant!

Deputat ameninţat cu MOARTEA, înainte de moţiune: Copiii tăi nu își vor mai vedea părinţii!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri politice » Victor Ponta s-a DEZLĂNŢUIT în miez de noapte! Ce GEST a făcut fostul premier, la câteva ore după ÎNFRÂNGEREA din Parlament