Antena Meniu Search
x

Victor Ponta s-a DEZLĂNŢUIT în miez de noapte! Mesajul FĂRĂ PRECEDENT transmis, în urmă cu câteva ore, de fostul premier

Victor Ponta a lansat un atac extrem de dur la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, acuzându-l că "minte cu neruşinare" atunci când spune că ”a stat cu mâna pe sus” și s-a cerut la DNA pentru a-l turna.

Victor Ponta a lansat un atac extrem de dur la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, acuzându-l că "minte cu neruşinare" atunci când spune că ”a stat cu mâna pe sus” și s-a cerut la DNA pentru a-l turna.

"Liviu Dragnea minte cu nerusinare - la fel si slugile lui din politica sau din presa platite cu bani publici. Dosarul in care am fost audiat are numar de inregistrare din 2014!!! Este clar - 2014!?!?!?

Am fost chestionat in calitate de martor ( nu denuntator) despre modul in care am semnat eu o Hotarare de Guvern din 2013! Afacerile lui Dragnea cu Teldrum sunt problema lui si nu a mea sau a lui Grindeanu!

Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui Dragnea sau a oricui altcuiva din PSD! Niciodata!

Daca Dragnea a comis fapte penale cu TELDRUM sa raspunda pentru ele / faptul ca da vina in mod mincinos pe altii arata doar cat este de speriat si cat de vinovat se stie!

Liviu - minciuna si hotia au (pana la urma) picioare scurte! Si protectia pe care ai avut-o pana acum de la "Sistem" nu o sa tina la nesfarsit!", a scris Victor Ponta pe Facebook, în miez de noapte. 

Ieri, Dragnea a declarat că este convins că Victor Ponta l-a turnat la DNA. El susține că fostul premier ”a stat cu mâna pe sus” și s-a cerut la DNA pentru a-l turna.

”Văd că până și a merge la pescuit este o infracțiune (...) Nu l-au invitat pe domnul Ponta, după ce a insistat foarte mult să spună lucrurile astea. Era cu mâna pe sus, doar ca să-l cheme la DNA și să spună lucrurile astea. S-a cerut la DNA.

Am înțeles ce misiune a avut domnul Ponta: să stea cu mâna pe sus, ca să-l cheme să spună lucrurile astea la DNA. Eu nu am nicio emoție. Nu am legătură cu Tel Drum, nu sunt patron la Tel Drum, dar știu ce misiune a avut domnul Ponta.

Guvernul României indiferent de care mari personalități a fost condus a transferat din domeniul public al statului în domeniul administrației locale de sute de ori, de mii de ori. Acel transfer al terenului cu balta a conținut ca și altele obligația pentru autoritatea locală ca în cinci ani să facă ceea ce a promis cu terenul. Lacul și acum este tot acolo (la CJ Teleorman n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Dragnea susține că nu-l va numi ticălos pe Victor Ponta. ”Eu nu o să zic niciodată despre Victor Ponta că este ticălos. Mâine înțeleg că este ziua lui, îi urez ”La mulți ani!”, numai de bine și tot ce-mi dorește el mie, asta îi doresc și eu lui”, a mai spus Dragnea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri politice » Victor Ponta s-a DEZLĂNŢUIT în miez de noapte! Mesajul FĂRĂ PRECEDENT transmis, în urmă cu câteva ore, de fostul premier