Antena Meniu Search
x

Victor Ponta trece la un alt nivel! ATAC FĂRĂ PRECEDENT lansat, în urmă cu câteva ore, de fostul premier

Victor Ponta a reacționat dur după acuzațiile lui Traian Băsescu, care a spus că este „convins” că fostul premier l-a denunțat pe Dragnea la DNA.

Fostul premier Victor Ponta a reacționat dur după acuzațiile lui Traian Băsescu, care a spus că este „convins” că fostul premier l-a denunțat pe Liviu Dragnea la DNA.

„Basescu si Dragnea = frati in minciuna , abuzuri si folosirea partidelor si a romanilor doar pentru putere si bani!

De ce nu ma mira ca se coordoneaza si acum in manipulari si minciuni la fel de bine ca atunci cand erau impreuna la PD ?!?

Ps - de la Basescu mitomanul nu astept scuze / orice injuratura sau acuzatie mincinoasa de la el este un semn clar ca fac bine ceea ce fac!”, a scris Victor Ponta pe pagina lui de Facebook. 

Atacul fostului premier vine după ce Traia Băsescu a declarat, la postul naţional de televiziune, că nu are niciun dubiu că Ponta l-a denunţat pe Dragnea la DNA.

”Nu am niciun dubiu că l-a denunțat la DNA pe Liviu Dragnea. Ponta e mai lipsit de caracter decât oricine, cu excepția lui Dragnea”, a spus Traian Băsescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Victor Ponta trece la un alt nivel! ATAC FĂRĂ PRECEDENT lansat, în urmă cu câteva ore, de fostul premier