Antena Meniu Search
x

VIDEO Cum uită ministrul Florian Bodog ce comunicate trimite presei senatorul Florian Bodog, prin intermediul Ministerului Sănătăţii

Vezi și

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, pare să uite ce comunică instituţia unde e şef. Acum trei zile, Biroul de Presă al Ministerului Sănătăţii a trimis la ora 22:00 un comunicat în care respingea acuzele aduse de un ONG senatorului Florian Bodog. Sub antetul Ministerului Sănătăţii, venea explicaţia legată de felul în care parlamentarul Bodog ar fi votat Ordonanţa 14, actul normativ care abrogă controversata Ordonanţă care dezincrimina abuzul în serviciu şi permitea cu plafon furtul din banii publici.

Întrebat astăzi de jurnalişti de ce a girat un asemenea gest, a trimis un comunicat cu antetul Ministerului, să dezmintă acuzaţiile primite ca senator, Florian Bodog a spus că nu-şi aminteşte de aşa ceva.

Jurnaliştii acreditaţi pe Ministerul Sănătăţii spun că până acum toate solicitările telefonice sau scrise pe probleme de Sănătate Publică trimise la Ministerul Sănătăţii n-au primit în cele mai multe cazuri răspuns din partea Biroului de Presă. Pe site-ul instituţiei, la secţiunea Comunicate de Presă, datele de interes public oferite de actuala echipă sunt legate de starea răniţilor din incendiul Bamboo. 

MINISTERUL SĂNĂTĂTII

Direcția de presă, afaceri europene și relații internaționale

Str. Cristian Popisteanu, nr.1-3, sector 1, Bucuresti

Tel: +04 021307.25.14, 314.19.12; Fax: 307.25.13

Bucuresti, 14.02.2017

COMUNICAT DE PRESĂ

Prof. Dr. Florian BODOG, ministrul Sanatatii respinge cu fermitate acuzatiile aduse astazi de catre reprezentantii Institutului pentru Politici Publice referitoare la "suspiciunea de vot dublu pe Ordonanta 14".

Ministrul Sanatatii este la al doilea mandat de senator, cunoaste procedurile privind modalitatea de vot in Senatul Romaniei si, ca urmare, nu ar putea produce o astfel de eroare.

Mai mult, ministrul BODOG a declarat ca nu ar fi avut nici un motiv sa procedeze intr-o asemenea masura, Coalitia aflata la guvernare avand majoritatea voturilor in Senat.

Direcția de presă, afaceri europene și relații internaționale

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » VIDEO Cum uită ministrul Florian Bodog ce comunicate trimite presei senatorul Florian Bodog, prin intermediul Ministerului Sănătăţii