Antena Meniu Search
x

Video VIDEO. Primul gând al lui Dragnea când a ieşit pe porţile închisorii: "Unde e Irina?" Cei doi s-au sărutat în faţa camerelor TV

Liviu Dragnea a fost eliberat astăzi, 15 iulie, după ce a executat 2 ani şi două luni de închisoare. Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Giurgiu.

de Redactia Observator

la 15.07.2021, 18:12

Vezi și

La ieşirea pe porţile închisorii, primul gând al lui Dragnea s-a îndreptat către iubita sa, Irina Tănase. "Unde e Irina?", a întrebat fostul lider al PSD. Pentru că iubita sa nu era în acel moment prin preajma, Dragnea a oferit câteva declaraţii presei, însă s-a oprit atunci când Irina Tănase şi-a făcut apariţia: a luat-o în braţe şi a sărutat-o, apoi cei doi au plecat din marea de jurnalişti şi susţinători.

La ieșirea din închisoare, Liviu Dragnea a transmis că se consideră un deținut politic și că PSD a ajuns un partid ”marionetă”. Liviu Dragnea a declarat că „a fost o perioadă de 2 ani de chin și suferință, abuzuri și umilință. Cea mai mare parte a populației a înțeles de ce s-a ajuns aici. Eu când am plecat România era o țară plină de speranță, azi e afectată serios libertatea de exprimare.” Dragnea a mai spus că se consideră deținut politic: „Am intrat nevinovat”. „Mi s-a cerut insistent să-mi recunosc vinovăția, ceea nu am acceptat”, a mai spus Dragnea. El a afirmat că va lucra la firma fiului său, iar despre PSD a spus că după perioada în care a stat închis îl găsește „praf”, „un partid marionetă, condus de lași”. Cel mai mult, spune Dragnea, i-au lipsit copiii și Irina.

Irina Tănase a plâns la aflarea deciziei

Irina Tănase a declarat presei că nici ea și nici Liviu Dragnea nu se așteptau la o decizie favorabilă astăzi și că a plâns când a primit vestea. Iubita fostului lider PSD a mai povestit în fața penitenciarului că nu au momentan planuri de vacanță. Are emoții pentru celelalte două dosare însă decizia de azi i se pare un semn bun.

Dragnea a stat închis 2 ani și 2 luni. Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. După împlinirea fracţiei de pedeapsă, Dragnea a încercat în repetate rânduri să obţină eliberarea condiţionată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » VIDEO. Primul gând al lui Dragnea când a ieşit pe porţile închisorii: "Unde e Irina?" Cei doi s-au sărutat în faţa camerelor TV