Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Viorica Dăncilă: "Dacă colegii au avut încredere în mine şi m-au propus pentru postul de premier, trebuie să nu-i dezamăgesc"

Viorica Dăncilă a declarat că propunerea pentru funcţia de premier o onorează, dar o şi responsabilizează şi că trebuie să nu îşi dezamăgească colegii de partid

de Redactia Observator

la 16.01.2018 , 17:30

Europarlamentarul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, în care a fost propusă pentru funcţia de prim-ministru, că o onorează, dar o şi responsabilizează şi că trebuie să nu îşi dezamăgească colegii de partid, care au avut încredere în ea.

"Le mulţumesc foarte mult colegilor mei pentru încrederea acordată. Acest lucru (propunerea de premier - n.r.) mă onorează, dar şi responsabilizează", a spus Dăncilă, la plecarea de la PSD, subliniind că nu vrea să facă alte declaraţii până la o decizie a preşedintelui Iohannis.

Întrebată dacă nu îi este teamă că va ajunge în aceeaşi situaţie ca Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, Dăncilă a răspuns: "Sunt o fire optimisă şi echilibrată şi trebuie să gândesc pozitiv".

Articolul continuă după reclamă

Viorica Dăncilă- propunerea PSD pentru funcţia de premier - este preşedintele Organizaţiei de femei a PSD şi liderul europarlamentarilor social-democraţi români.

În perioada 1989 - 2009, Viorica Dăncilă a fost mai întâi profesoară la Liceul din Videle, iar apoi inginer la OMV Petrom SA.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri politice » Viorica Dăncilă: "Dacă colegii au avut încredere în mine şi m-au propus pentru postul de premier, trebuie să nu-i dezamăgesc"