Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă, convorbire telefonică cu Vicepreședintele SUA. Mike Pence vine în România

Premierul Viorica Dăncilă a purtat o convorbire telefonică cu Vicepreședintele SUA, spun surse oficiale. Mike Pence a transmis că vine în România în acest an.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 28.02.2019, 20:54

Viorica Dăncilă și Vicepreședintele SUA MIke Pence
Viorica Dăncilă și Vicepreședintele SUA MIke Pence au avut o convorbire telefonică - Mediafax Foto via Hepta

Premierul Viorica Dăncilă a purtat o convorbire telefonică cu Vicepreședintele SUA, spun surse oficiale. Mike Pence a transmis că vine în România în acest an.

Potrivit unor surse oficiale, Mike Pence și Viorica Dăncilă au discutat despre Parteneriatul Strategic - România SUA.

Convorbirea telefonică dintre premierul român și Vicepreședintele Statelor Unite a durat aproximativ 20 de minute. Mike Pence și Viorica Dăncilă au discutat și despre președinția rotativă a UE, deținută de România.

”Vicepreședintele SUA a transmis aprecieri cu privire la angajamentul României pentru dezvoltarea relației cu SUA, remarcând contribuțiile semnificative ale țării noastre în plan bilateral și multilateral. Totodată, înaltul oficial american a evidențiat importanța acordată de Administrația SUA obiectivelor Parteneriatului Strategic dintre România și SUA. De asemenea, a apreciat modul de gestionare de către Guvernul României a președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene”, se afirmă într-un comunicat al Palatului Victoria.

Discuția a fost confirmată și de Premierul României într-o postare pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În aceeași convorbire telefonică, Vicepreședintele SUA a transmis că în acest an va veni în vizită în România, spun aceleași surse oficiale.

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă, convorbire telefonică cu Vicepreședintele SUA. Mike Pence vine în România