Antena Meniu Search
x

Vlad Voiculescu: Eu sunt în continuare şocat. Am fost unul dintre marii susţinători ai domnului Cîţu

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu afirmă că a fost unul dintre marii susţinători ai lui Florin Cîțu, întrucât este tânăr, cu experienţă internaţională, şi este în continuare ”şocat” de ceea ce s-a întâmplat. Voiculescu afirmă că, până la un moment dat, a avut o relaţie ”chiar bună” cu premierul, dar nu ştie ce s-a întâmplat ulterior.

de Redactia Observator

la 18.04.2021, 14:46

Vlad Voiculescu, fostrul ministru al Sănătății
Vlad Voiculescu, fostrul ministru al Sănătății - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

”Cred că trebuie să mai treacă nişte timp ca să-mi dau seama de nişte lucruri, eu sunt în continuare şocat. Am fost unul dintre marii susţinători ai domnului Cîţu (...) Nu pot să contesc că relaţia şi colaborarea nu a mers rău. Am avut o colaborare cel puţin decentă până aş spune chiar bună până la un moment dat. Nu-mi dau seama care au fost lucrurile, care au fost presiunile, care au fost argumentele care l-au adus aici. De la un punct încolo nu mi-a mai răspuns la telefon şi pentru mine a fost o surpriză totală”, a declarat Vlad Voiculescu. 

Acesta a afirmat că ”trebuie să existe un novel de încredere şi de onestitate ca să poţi spune că ceva este greşit”.

Fostul ministru al Sănătăţii îl acuză pe premier că a luat decizii care ţineau de sănătate fără consultate. Voiculescu afirmă că explicaţiile pentru ce s-a întâmplat merg de la ”au fost presiuni pe care nu le înţeleg, nu le cunosc, ori domnul Cîţu este un mincinos patentat”, potrivit News.ro.

”Ministerul Sănătăţii poate să facă multe”, a declarat Voiculescu, precizând, însă că ”Ministerul Sănătăţii este în colaps, Ministerul Sănătăţii nu este funcţional, are nevoie de restructurări masive, în aşa fel încât să funcţioneze”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Vlad Voiculescu: Eu sunt în continuare şocat. Am fost unul dintre marii susţinători ai domnului Cîţu