Antena Meniu Search
x

Video Coadă de ambulanțe la spital în ziua cu cei mai mulți morți de Covid. Bolnavii sunt tratați pe holuri și în corturi

Sistemul sanitar este aproape de colaps. O arată imaginile dramatice din spitale: ambulanțe care stau la cozi ore în şir ca să lase bolnavii, pacienţi trataţi pe holuri.

Ema Schweninger
de Ema Schweninger

la 06.10.2021, 13:32

Vezi și

Să facă faţă valului mare de îmbolnăviri, în aceste condiţii, Spitalului Universitar din București a montat un cort pentru pacienţii cu COVID. Este al doilea spital din Capitală care apelează la această metodă.

În acest cort vor fi internaţi pacienţii cu forme uşoare până când vor pleca acasă sau cei cu forme moderate până când li se găseşte un loc într-o secţie. Se formează cozi de ambulanţe în faţa tuturor spitalelor, şi aşteaptă şi câte șapte ore până când sunt preluați pacienții.

Sunt dese cazurile în care pacientul a fost mutat în altă salvare pentru că se terminase butelia de oxigen. Din cauză că ambulanţele sunt blocate, în jur de 200 de urgenţe de cod galben sunt în aşteptare şi 1.700 de bucureşteni aşteaptă pentru testare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » Coadă de ambulanțe la spital în ziua cu cei mai mulți morți de Covid. Bolnavii sunt tratați pe holuri și în corturi