Antena Meniu Search
x

Maratonul vaccinării, organizat de Ministerul Apărării în 6 spitale, cu prilejul Zilei Armatei

Ministerul Apărării Naţionale organizează, în zilele de 25 şi 26 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de vaccinare sub deviza ”Împreună pentru viaţă, Împreună pentru viitor!". Maratonul va avea loc în cele şase spitale militare care sunt centre regionale de depozitare a vaccinurilor.

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 22:22

Ministerul Apărării Naţionale organizează, în zilele de 25 şi 26 octombrie, un maraton de vaccinare
Ministerul Apărării Naţionale organizează, în zilele de 25 şi 26 octombrie, un maraton de vaccinare

Ministerul Apărării Naţionale anunţă, vineri, că organizează, luni şi marţi, un maraton de vaccinare. Se va desfăşura în şase spitale militare din ţară, care sunt şi centre regionale de depozitare a vaccinurilor  împotriva COVID-19. 

Maraton de vaccinare, în 6 centre din ţară

”Astfel, cetăţenii din categoriile eligibile (cu vârsta mai mare de 12 ani) care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8.00 a zilei de luni, 25 octombrie, şi până la ora 20.00 a zilei de marţi, 26 octombrie, în centrele de vaccinare care funcţionează la: Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac" din Iaşi; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian" din  Cluj-Napoca; Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu" din Constanţa; Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja" din Craiova; Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria" din Braşov; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu" din Timişoara”, a transmis MAPN, potrivit news.ro.  

Sursa citată a precizat că procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfăşura în regim normal, conform programărilor existente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Maratonul vaccinării, organizat de Ministerul Apărării în 6 spitale, cu prilejul Zilei Armatei