Antena Meniu Search
x

Mărturia emoţionantă a unui medic din Ploieşti, care a fost nevoit să anunţe doi copii că au rămas orfani. "La numărul de contact era trecută mama"

În plină pandemie, care îngenunchiază tot mai mult România, un medic din Ploieşti a împărtăşit câteva rânduri despre misiunea grea pe care o au cadrele medicale din ţară în această perioadă, aceea de a anunţa familiile despre decesul celor apropiaţi.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.10.2021, 16:07

Medicul Amin Zahra
Medicul Amin Zahra - Facebook Medicul Amin Zahra

Într-o postare pe Facebook, medicul Amin Zahra, care lucrează în secţia ATI a Spitalului Judeţean a descris cea mai recentă poveste în care a fost nevoit să anunţe decesul unei femei. El a scris despre momentul în care a trebuit să o sune pe mama ei pentru a-i transmite că aceasta decedase.

Cu atât mai greu i-a fost în momentul în care, de la capătul celălalt al firului, femeia i-a spus că de acum doi copii sunt orfani

"Un moment foarte greu pentru un medic este atunci când trebuie să anunțe un deces!

Aseară a trebuit să anunț decesul unei doamne de 46 de ani, iar la numărul de contact era trecută mama!  Momentul acesta devine și mai greu, atunci când trebuie să anunți o mamă că și-a pierdut copilul, Iar mama să-mi spună, că acum au rămas doi copii orfani!

Pe acelaşi subiect

Consider că atunci când ești stâlpul casei și încă sunt persoane care depind de tine, trebuie să fii mai responsabil și să te protejezi! Pentru că doar așa având grijă de voi, puteți  și voi la rândul vostru să aveți grijă de alții și astfel, veți putea trece peste această perioadă cât mai bine!" , a scris medicul pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Sanatate » Mărturia emoţionantă a unui medic din Ploieşti, care a fost nevoit să anunţe doi copii că au rămas orfani. "La numărul de contact era trecută mama"