Antena Meniu Search
x

Mesaj extrem de dur al unui medic din Iaşi: "Cei care acum refuză masca şi vaccinarea vor muri în valul 4" - VIDEO

Valul 4 al pandemiei îşi face simţită prezenţa şi în România, iar medicii trag semnale de alarmă. Poate unul dintre cele mai puternice mesaje le-a transmis medicul Radu Crişan, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie.

de Redactia Observator

la 09.08.2021, 14:01

Mesaj extrem de dur al unui medic din Iaşi: "Cei care acum refuză masca şi vaccinare vor muri în valul 4" - VIDEO
- Hepta

Radu Crişan a avut un mesaj dur la adresa celor care refuză vaccinarea sau sunt impotriva purtării măştii: "Ei sunt cei care vor muri în valul 4". Medicul Crişan spune că deja locurile destinate pacienţilor Covid au început să se epuizeze, iar în curând vom avea o "explozie" de cazuri.

"Din păcate, iar începem să rămânem fără locuri pentru pacienţii cu COVID şi vreau să rămâneţi cu o singură frază: cei care vor muri în valul 4 de COVID cu varianta Delta în România sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea, ne fac vânduţi şi spun că sunt hărţuiţi că autorităţile şi medicii îi invită să se vaccineze. O mare parte din cei care vor muri sau vor sfârşi cu forme grave în secţiile de Terapie Intensivă din România sunt cei care acum râd şi fac tot felul de glume şi teorii ale conspiraţiei, protestează şi îşi aruncă măştile şi spun că este o «plandemie». Aceştia sunt cei care, din păcate, vor sfârşi în acest val 4", a fost mesajul transmis de Radu Crişan prin intermediul unui clip video postat pe contul său de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sanatate » Mesaj extrem de dur al unui medic din Iaşi: "Cei care acum refuză masca şi vaccinarea vor muri în valul 4" - VIDEO