Antena Meniu Search
x

Un medic compară campania ratată de vaccinare anti-Covid cu eșecul anti-HPV: ”Devenim campioni la mortalitate. Trec anii, trece moartea prin noi. Nu învățăm nimic”

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu face o comparație între eșecul campaniei de vaccinare împotriva HPV, din 2008, cu ceea ce se întâmplă în zilele noastre, când România devine ”campioană la mortalitate” și demonstrează cum, încă o dată, nu învățăm nimic din trecutul nostru.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.10.2021, 12:15

Un medic compară campania ratată de vaccinare anti-Covid cu eșecul anti-HPV: ”Devenim campioni la mortalitate. Trec anii, trece moartea prin noi. Nu învățăm nimic”
Un medic compară campania ratată de vaccinare anti-Covid cu eșecul anti-HPV: ”Devenim campioni la mortalitate. Trec anii, trece moartea prin noi. Nu învățăm nimic” - Hepta

Medicul Vasi Rădulescu amintește cum unii activiști au atacat campania de vaccinare împotriva HPV, în 2008, ”acel virus care ne face „campioni” în Europa la cazuri și mortalitate în cancerul de col uterin”.

”Rezultat? Fiasco. Au sărit imediat unii care au zis că vaccinurile sunt criminale, dau infertilitate la fetițe, vor să controleze populația și alte inepții. S-au aruncat sute de mii de doze luate de MS pentru că vaccinarea a fost refuzată de majoritatea părinților. 2021 - suntem în pandemie, e cumplit peste tot. Așteptăm vaccinurile ca pe o salvare. Ele vin. Începe campania de vaccinare și la noi. Rezultat? Jale. Vaccinuri criminale, oculta, vor să ne omoare”, a scris Vasi Rădulescu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Medicul critică vehement atitudinea autorităților române în pandemie și ajunge la concluzia că nici de această dată nu am reușit ca popor să învățăm din greșelile din trecut.

”Oficialii relaxează tâmp, fac o campanie șubredă, vând sau aruncă milioane de doze de vaccin. Devenim „campioni” la mortalitate. Ne arată toți cu degetul, suntem de râsul lumii. Trec anii, trece moartea prin noi. Nu învățăm nimic. Țara asta nu prea are nicio șansă. Îi înțeleg perfect acum pe cei ce pleacă”, a scris Vasi Rădulescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sanatate » Un medic compară campania ratată de vaccinare anti-Covid cu eșecul anti-HPV: ”Devenim campioni la mortalitate. Trec anii, trece moartea prin noi. Nu învățăm nimic”