Antena Meniu Search
x

100 de stejari plantați la Deva, pentru Centenarul României

Mai puţin de două săptămâni ne despart de sărbătoarea Centenarului, aşa că acţiunile dedicate unui secol de la Marea Unire sunt tot mai dese. "Stejari pentru România" este numele uneia dintre ele, gândită şi pusă în practică de zeci de elevi din Hunedoara

Vezi și

Mai puţin de două săptămâni ne despart de sărbătoarea Centenarului, aşa că acţiunile dedicate unui secol de la Marea Unire sunt tot mai dese. "Stejari pentru România" este numele uneia dintre ele, gândită şi pusă în practică de zeci de elevi din Hunedoara. Copiii vor să ofere generaţiilor următoare o moştenire. vie, aşa că au plantat 100 de arbori. Ţelul lor e clar: copacii trebuie să rămână în picioare şi când România va împlini 200 de ani.

Îmbrăcaţi în tricouri albe şi cu însemnele Centenarului, zeci de elevi s-au pus pe treabă de la prima oră. Destinaţia lor - Pădurea Chizid, o rezervaţie naturală de la marginea municipiului Deva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

E cea mai mare dorinţă a lor şi darul dedicat Centenarului. Cei 100 de puieţi de stejar au fost plantaţi unul câte unul după indicaţiile specialiştilor de la Ocolul Silvic.

Cei 100 de stejari roşii au completat golurile de vegetaţie din Pădurea Chizid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » 100 de stejari plantați la Deva, pentru Centenarul României