Antena Meniu Search
x

12 dintre romanii morti in Muntenegru sunt condusi pe ultimul drum

Cu ochii in lacrimi si sufletul mutilat de durere, familiile si prietenii ii conduc astazi pe ultimul drum pe 12 dintre romanii plecati in excursia spre moarte

Vezi și

Lampioane si rugaciuni fierbinti s-au ridicat aseara spre cer in toata tara. Sa le lumineze calea celor a caror viata s-a sfarsit atat de brutal. Cu ochii in lacrimi, oamenii au privit in tacere. Lampioanele s-au inaltat spre cerul infinit pana cand au disparut de tot in vazduh. “Este un gest minor dar un semnal ca romanii, de oriune ar fi ei, sunt romani si sunt alaturi de semenii lor”, au afirmat cei prezenti.

Si la Cluj, 18 lampioane, cate unul pentru fiecare victima trecuta in nefiinta, au luminat cerul. “E un simbol, un simbol al sufletelor care pleaca si ne simtim aproape de prietenii si de familiile celor care au murit in acest accident”, considera clujenii.

Oamenii au purtat doliu. Si au tinut un moment de reculegere pentru linistea Aurorei Morar, femeia din Cluj care si-a pierdut viata incercand sa-si protejeze fiica de o stanca. Azi, tanara, ranita in accident isi va ingropa mama. Cu ultimele puteri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 12 dintre romanii morti in Muntenegru sunt condusi pe ultimul drum