Antena Meniu Search
x

1500 de tone de medicamente ajung la gunoi în fiecare an, în România. De ce şi ce pericole naşte acest lucru aflaţi în Observatorul de la ora 19:00

1500 de tone de medicamente ajung, anual, la gunoi sau în reţeaua de canalizare. Este realitatea românească ce ar putea duce la adevărate dezastre ecologice.

Vezi și

1500 de tone de medicamente ajung, anual, la gunoi sau în reţeaua de canalizare. Este realitatea românească ce ar putea duce la adevărate dezastre ecologice. Iar, potrivit legilor europene, singura metodă de distrugere a acestora o reprezintă incinerarea ecologică.

Proces costisitor şi făcut doar de instituţii care au contracte cu firme autorizate. Legislaţia românească nu prevede însă ce posibilităţi au oamenii de rând. Practic, aproape niciuna.

Farmaciile rareori primesc medicamente expirate, iar spitalele nu sunt obligate să facă asta. Ce explicaţii dau autorităţile, dar şi ce fac oamenii,în lipsa legilor şi informaţiilor, aflaţi în această seară la Observatorul orei 19. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 1500 de tone de medicamente ajung la gunoi în fiecare an, în România. De ce şi ce pericole naşte acest lucru aflaţi în Observatorul de la ora 19:00