Antena Meniu Search
x

2014, anul femeilor la Euforia TV

2014 este anul telespectatoarelor Euforia Tv! Postul dedicat în exclusivitate femeilor împlineşte astăzi 8 ani de când difuzează producţii originale şi seriale noi.

Vezi și

Cu ocazia aniversării, Euforia Tv face cinste cu serialul care a făcut furori în toată lumea: ''Totul despre sex'', dar şi cu un nou sezon din reality-show-ul ''Prodanca şi Reghe".

La Euforia Tv, 2014 este anul tău! Al fiecărei femei care este la curent cu nouătăţile în materie de lifestyle şi nu numai. La aniversarea a opt ani de transmisie, postul le face mai multe surprize telespectatoarelor.

Reality-show-ul care a cucerit o ţară întreagă se întoarce pe ecrane. Au început deja pregătirile pentru al cincilea sezon din ''Prodanca şi Reghe''. Veţi avea parte de acţiune, de mai multe personaje şi de mai mult umor. Protagoniştii îşi vor continua afacerile de familie pe care vor să le extindă pe piaţa internaţională.

Un alt cadou a fost despachetat încă de ieri. Euforia Tv a difuzat începând cu ora 23.00 două episoade din mult-aşteptatul serial ''Totul despre sex''. Vă puteţi bucura de aceeaşi doză în fiecare zi, de luni până joi. Mai mult, din această seară începe ecranizarea romanului ''Iubirile Croitoresei'' scris de Maria Duenas, best seller în 30 de ţări. Serialul omonim a înregistrat audienţe record în Spania.

Postul tv promite pentru acest an cele mai tari seriale ale momentului. Veţi fi impresionaţi de povestea din ''Downtown Abbey''. Acţiunea urmăreşte viaţa unei familii aristocrate în timpul domniei Regelui George al V-lea.

Nu trebuie să pierdeţi nici serialul „Ray Donovan". Jon Voight, unul dintre protagonişti, a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un rol secundar.

Euforia tv continuă difuzarea de sezoane noi ale serialelor care se bucură deja de popularitate în randul telespectatoarelor: "Dr.House" , „Soare, palmieri şi crime", „Costume", „Menajere ambiţioase", „Păstrează speranţa" , „Răzbunare" ,"Private practice - Medici în Santa Monica", sau „Glee".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 2014, anul femeilor la Euforia TV