Antena Meniu Search
x

2019 va fi un an tensionat pentru România. Numerologul Romeo Popescu anunță conflicte și proteste înăbușite cu forța

Numerologul Romeo Popescu susține că 2019 va fi un an puternic pentru România, fiind anunțate multe momente tensionate, agresive, țara noastră aflându-se în centrul unei lupte pentru putere.

2019 va fi un an tensionat pentru România, potrivit numerologului Romeo Popescu

Numerologul Romeo Popescu susține că 2019 va fi un an puternic pentru România, fiind anunțate multe momente tensionate, agresive, țara noastră aflându-se în centrul unei lupte pentru putere.

Potrivit numerologului, invitat în emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3, în România vor exista momente tensionate chiar în luna ianuarie, în jurul datei de 24 ianuarie, dar și în luna martie și septembrie.

"2019 este un an puternic pentru România. România egal 8, dar ea este născută în 24 ianuarie 1859, astfel că este, conform ciclurilor evolutive de 9 ani, într-un al 18-lea ciclu evolutiv de 9 ani. Magic. Din 24.01.2019, România va intra într-un an personal sau astral cu numărul 8. Asta înseamnă că focusul puterii va fi pe țara asta.

Anul 2019 înseamnă 12, redus 3. Trei este o cifră analică, mentală, cu o particularitate 19, tot cifre mentale. Aceste două cifre sunt de foc, ceea ce înseamnă foarte multă agresivitate. 

Asta înseamnă că o să fie foarte multe zone agresive în țara asta, vor fi mulți oameni vehemenți care vor dori să transforme totul de la rădăcini.

Dacă în 2018 am avut această euforie sentimentală, în 2019 nu o să mai fie cu sentimente. Ce o să vedem afară, o să vedem mai multă liniște vizavi de trăirile demonstranților. O să fie altfel de demonstrații. Nu vor mai fi cu suflet, vorbele nu vor mai avea același efect. Dacă o să fie demonstrații, vor fi de două tipuri: pașnice sau una pașnică ce va fi înăbușită cu forța. Nu ce a fost anul acesta, aia a fost o joacă. Să dea Dumnezeu să nu fie.

România intră într-un an al justițiarului, fiecare va avea ceva de spus, dar o să spună cu putere. Dacă nu înțelegi de vorbă bună, vei înțelege cu forța.

Niște momente foarte dure, tensionate vor fi în ianuarie spre final, înainte de 24 și după vor mai multe momente tensionate, în luna martie și în luna septembrie.

Calmitate o să fie în luna a șaptea. Se va face un bilanț față de lucrurile care se vor întâmpla”, a declarat Romeo Popescu.

Iată care sunt previziunile pentru anul 2019 potrivit numerologului Romeo Popescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » 2019 va fi un an tensionat pentru România. Numerologul Romeo Popescu anunță conflicte și proteste înăbușite cu forța