Antena Meniu Search
x

23 de judeţe din România nu au niciun magazin cu echipamente pentru prevenirea incendiilor

23 de judeţe din România nu au niciun magazin cu echipamente pentru prevenirea incendiilor, în condiţiile în care cererea pentru astfel de produse a crescut cu 500 la sută faţă de anii anteriori.

Vezi și

 23 de judeţe din România nu au nici un magazin cu echipamente pentru prevenirea incendiilor, în condiţiile în care cererea pentru astfel de produse a crescut cu 500 la sută faţă de anii anteriori. Iar în judeţele unde există comercianţi, ei au rămas fără stocuri. Specialiştii financiari estimează o dublare numărului companiilor din acest sector.

De la începutul lunii, clienţii au dat buzna în magazinele specializate în echipamente pentru prevenirea incendiilor. Comercianţii nu reuşesc să onoreze numărul mare de cereri. Nici fabricile producătoare.

Nu doar proprietarii de cluburi, hoteluri sau firme s-au trezit că au nevoie de astfel de echipamente. Şi administraţiile de bloc vor să fie în siguranţă.

Specialiştii, însă, ne avertizează să nu cumpărăm primul extinctor peste care dăm. El trebuie să aibă atât eticheta producătorului, cât şi a distribuitorului, împreună cu instrucţiunile de folosire. Unele produse de pe piaţă sunt contrafăcute.

În prezent, orice companie care nu are un sistem de prevenire a incendiilor pus la punct, poate fi închisă de către autorităţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » 23 de judeţe din România nu au niciun magazin cu echipamente pentru prevenirea incendiilor