Antena Meniu Search
x

25 de interlopi din Olt, saltati de mascati

Descinderi pe banda rulanta in Olt. Membrii unui clan interlop au fost luati din pat de mascati. Indivizii sunt banuiti ca au dus peste 200 de persoane la cersit sau la produs in Italia si Anglia. Printre ele si multi copii. In tara, indivizii aruncau cu banii pe distractii si petreceri cu manele.

Vezi și

Seful retelei se numeste Sorin Magnatu', are 28 de ani si este membru al lumii interlope din Olt. Il are alaturi pe Geani Versace, un alt interlop cunoscut in Olt.

Barbatul a aparut si in filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", pe cand era in inchisoare. Dupa ce a fost eliberat, a dat petreceri in strada la care a invitat manelisti cunoscuti printre care si Florin Salam. De altfel, in cinstea celor doi interlopi, cantaretul a compus si o melodie. Cert este ca cei doi, dar si alti 23 de membri ai retelei au fost ridicati in aceasta dimineata de mascati.

Indivizii sunt suspectati ca au dus in strainatate peste 200 de persoane printre care si copii. Victimele erau batute si obligate sa cerseasca sau sa se prostitueze in Anglia si Italia. Din exploatarea lor, indivizii ar fi castigat cel putin 500.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » 25 de interlopi din Olt, saltati de mascati