Antena Meniu Search
x

Trei copii cu varste intre 1 si 3 ani, gasiti intr-o cladire abandonata

Caz dramatic la Baia Mare. Trei copii au fost gasiti, astazi, intr-o cladire abandonata din oras. Acolo a reusit mama lor sa gaseasca adapost si sa-i creasca in conditii greu de imaginat. Plansetul celor 3 frati a fost auzit de un trecator care a sunat la Telefonul Copilului: 983.

Vezi și

O cladire fara geamuri pe o vreme de iarna, nicio sursa de caldura si fara curent electric. Asa erau crescuti cei 3 copii de mama lor, o femeie cu handica, care si-a pierdut vederea.

Femeia, impreuna cu trei copii, toti sub cinci ani de zile, stateau intr-o incapere mizera. Aveau o oala in care isi faceau de mancare la un foc improvizat in holul unei crese dezafectate. In acest moment, copiii sunt la Centrul de Primire in Regim de Urgenta Baia Mare.

Un apel la 983, Telefonul Copilului, i-a salvat pe copii din iadul in care traiau. Tipetele lor au fost auzite de un trecator care a cerut ajutor. 

Pentru mama si pentru copii incercam sa stabilim masura de internare in Centrul Maternal. Am impresia ca mama nu doreste acest lucru si vom aplica prevederile legale mergand prin ordonanta presidentiala si vom lua acesti copii de acolo”, a declarat Nicolae Boitor, Protectia Copilului Maramures.

Copiii au fost dusi direct la spital. Cel mic a si ramas internat pentru ca avea ceva probleme de sanatate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Trei copii cu varste intre 1 si 3 ani, gasiti intr-o cladire abandonata