Antena Meniu Search
x

4 eleve au fost puse să spună poezii de Eminescu şi au leşinat!

Leşinul e mai dulce pe versuri de Eminescu. În ochii romanticilor, domnişoarele ar trebui să cadă fără cunoştiinţă în braţele poeţilor. Realitatea e mai puţin atrăgătoare. S-a întâmplat la o şcoală dâmboviţeană.

Vezi și

Patru eleve de clasa a 8-a au leşinat în timpul unui simpozion dedicat lui Mihai Eminescu.

S-au scurs 164 de ani de la naşterea poetului naţional. În timp ce recita celebrele versuri eminesciene, una dintre fete a suferit un atac de panică şi a căzut la pământ. Au urmat-o alte trei copile.

Cele patru eleve s-au prăbuşit pe podeaua şcolii. Colege în clasa a 8-a într-o şcoală din Ghirdoveni, fetele participau la un simpozion dedicat zilei de naştere a bardului de la Ipoteşti.

În timp ce recita versurile eminesciene, prima elevă a simţit cum inima îi bate tot mai tare. Şi cum privirea i se înceţoşează.

Mai multe ambulanţe le-au trasportat pe fete la Spitalul din Moreni. Medicii spun că nu este nimic grav şi că, în cazul de faţă emoţiile sunt vinovate.

Între timp, la şcoală s-au luat măsuri speciale. Elevii au fost evacuaţi, şi au fost chemaţi pompierii pentru a se verifica posibilitatea unor scurgeri de gaze. Profesorii au însă o explicaţie. mai poetică pentru misterul leşinului la pătrat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » 4 eleve au fost puse să spună poezii de Eminescu şi au leşinat!