Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la un atelier de boxe audio din Cluj Napoca. Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu flăcările

40 de persoane au fost evacuate de urgenţă aseară, după ce un atelier unde se confecţionau boxe audio de la subsolul unei clădiri din Cluj-Napoca.

Vezi și

40 de persoane au fost evacuate de urgenţă aseară, după ce un atelier unde se confecţionau boxe audio de la subsolul unei clădiri din Cluj-Napoca a fost cuprins de flăcări. Fumul extrem de gros a activat imediat senzorii de incendiu şi a alertat paznicii. Pompierii au reuşit să stingă focul după mai bine de două ore. 

Sistemul de incendiu porneşte dintr-odată şi dă alarma. La subsolul fostei mori „Someşul", flăcările izbucnesc violent într-un atelier în care se produc echipamente audio.

Agitaţia se instalează şi mai multe echipaje de pompieri sosesc la locul incendiului. 

Incendiul a izbucnit în jurul orei 19:30, iar după o oră şi jumătate pompierii încă se luptă să stingă flăcările din interiorul clădirii.

Din fericire, nimeni nu mai era la serviciu, în acel moment, în atelier. În interior, însă, sunt mai multe materiale inflamabile şi riscul ca focul să se extindă e destul de mare. Pompierii iau, imediat, măsuri de siguranţă.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit focul.

Ion Moldovan, ISU Cluj: "Un incendiu care s-a produs într-un atelier de confecţionat boxe audio. Din păcate acest atelier este căptuşit cu lemn şi burete specific pentru izolaţie, incendiul este localizat."

După mai bine de două ore de luptă cu flăcările, pompierii au reuşit să le stingă. Acum trebuie să stabilească pagubele, dar şi cauzele incendiului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Incendiu puternic la un atelier de boxe audio din Cluj Napoca. Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu flăcările