Antena Meniu Search
x

400 de ciclisti amatori si profesionisti au concurat in Padurea Baneasa

Pentru cateva ore au lasat laptopurile, salile de sedinta si cladirile de sticla in urma. Si-au expus, in schimb, frumusetile pe doua roti din carbon si costumele speciale. Angajatii companiilor s-au intrecut in viteza dar si in buna dispozitie astazi in padurea Baneasa.

Vezi și

Indiferent de conditia fizica sau experinta de dat la pedale, angajatii din companii au iesit la intrecere. Nu a fost o cursa a profesionistilor dar concurentii si-au facut inclalzirea cat mai constiicios.

Chiar daca au venit sa se distreze, nu ar fi rau daca ar pleca acasa cu o cupa. Fiecare firma are propriile culori si modele ale tricourilor de ciclism, dar echipamentul este cumparat de fiecare in parte. Iar bugetul alocat este un secret mai mare decat. parola mail-ului de serviciu.

Multi s-au declarat multumiti ca au terminat cursa. Iar organizatorii au avut grija si de cei mai putin rapizi si le-au oferit tuturor o medalie.

Fetele au fost la fel de prinse de spiritul competitiei ca baietii. Cel mai in forma corporatist a fost, fara mirare, un francez. Echipa lui a castigat de doua ori acest concurs.

La concursul de stafeta au participat 400 de ciclisti, din 100 de echipe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 400 de ciclisti amatori si profesionisti au concurat in Padurea Baneasa