Antena Meniu Search
x

Zeci de operaţii, radiografii şi mii de emoţii. Fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu a trecut cu bine prin clipe grele

Acum o lună, Kassandra a trecut prin cea mai grea operaţie. Şi de data aceasta s-a dovedit a fi o luptătoare şi, spune ea, are de gând să fie puternică până când se va face bine în totalitate.

Vezi și

44 de operaţii, tot atâtea anestezii, 80 de radiografii şi mii de emoţii. Peste toate a reuşit să treacă până acum, cu bine, fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu. Acum o lună, Kassandra a trecut prin cea mai grea operaţie. Şi de data aceasta s-a dovedit a fi o luptătoare şi, spune ea, are de gând să fie puternică până când se va face bine în totalitate.

În urmă cu numai o lună, Kassandra se afla pe un pat de spital. Tocmai trecuse printr-o nouă operaţie. A 44-a.

Astăzi, am găsit-o mai puternică. De parcă nici nu ar fi trecut vreodată printr-o intervenţie chirurgicală. 

Medicii francezi au avut de făcut o intervenţie dificilă. Diferenţa de 11 centimentri între cele două picioare a trebuit să fie redusă la cât mai puţin. 

Pe acelaşi subiect

"A fost cea mai grea operaţie de până acum. Am avut foarte multe dureri şi nu prea am dormit, poate o oră două. Mami a stat mereu lângă mine, n-a plecat deloc. A zis c-o să fie totul bine şi n-o să mă mai doară", a povestit copila.

Şi, cu toate că va mai suferi nişte intervenţii chirurgicale, Kassandra are zâmbetul pe buze. E optimistă şi vorbeşte cu siguranţă despre ceea ce urmează în viaţa ei. 

"Mi-am dorit foarte mult să încep din nou să merg. Pentru că nu suport să stau foarte mult întinsă sau jos. Mai am foarte multă putere. Mie nu mi-e teamă de nimic", spune Kassandra. 

Mama sa este copleşistă de tăria fiicei sale.

"Tot stăm şi ne mirăm cum mai rezistă corpul. După 44 de operaţii. Ea are speranţa că se va face bine complet şi probabil că speranţa asta o ajută.  Ne-am rugat şi îi mulţumim lui Dumnezeu în fiecare zi. N-o să uităm niciodată. Mulţumim lui Daniel Osmanovici, care a început startul pentru maraton", a spus femeia.

Nu mai puţin de 37 de ore a durat maratonul iniţiat de Daniel Osmanovici. Prezentatorul a stat, în tot acest timp, în direct, pentru a o ajuta pe fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu.

Banii strânşi au fost folosiţi de Kassandra pentru a achita costurile intervenţiilor chirurgicale. Astfel că cea de-a 44-a operaţie a fost plătită cu ultimii bani adunaţi atunci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Zeci de operaţii, radiografii şi mii de emoţii. Fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu a trecut cu bine prin clipe grele