Antena Meniu Search
x

7 zile de la dispariţia fetiţei de 5 ani din judeţul Braşov.

Şapte zile s-au scurs de la dispariţia fetiţei de cinci ani, din judeţul Braşov. Sute de poliţişti continuă să caute prin gospodăriile sătenilor, prin păduri, au luat la picior câmpurile din apropiere.

Vezi și

 Cu toate astea, până acum nu au dat de urma copilei. Mama ei nu şi-a pierdut însă speranţa şi aşteaptă o minune.

O altă ipoteză, răsărită parcă din disperare şi neputinţă. În a şaptea zi de căutări, Claudia este de negăsit. În urma ei nu pare să fi rămas decât o bancă goală.

Plecase cu un unchi şi cu sora mai mare în satul vecin, să ceară de mâncare. Era săracă şi înfometată. Nesupravegheată de nimeni. Oricine ar fi trecut prin faţa casei, cu gând rău, ar fi văzut-o pe Claudia.

Mama fetiţei este cea care a dat alarma. A sunat la 112. Şi-a făcut atâtea speranţe că îşi va găsi copila, tot atâtea câţi poliţişti au pornit pe urmele ei. Cu zecile.

De patru ori s-au uitat în urma lor. Prin grădini, şuri, beciuri, fântâni, poduri, pâraie. Căutătorii nu au scăpat din vedere nici un colţ de pădure. Şi nici un indiciu.

Un cioban care ar fi văzut-o pe copilă singură, pe câmp a fost supus testului poligraf. L-ar fi picat. Dar nici această ipoteză nu mai ţine, spun anchetatorii.

Claudia vorbeşte cu dificultate. Are un metru înălţime, 20 de kilograme şi părul negru, tuns scurt. Când a dispărut, era îmbrăcată cu o geacă roşie şi blugi. Oricine poate da relaţii despre ea este rugat să sune la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » 7 zile de la dispariţia fetiţei de 5 ani din judeţul Braşov.