Antena Meniu Search
x

Scandal in cimitir, la Iasi

Intr-o comuna din Iasi a fost scandal ca la usa cortului, la poarta cimitirului. O familie de rromi a luat foc dupa ce cavoul unei rude a fost profanat

Vezi și

Cavoul a fost pradat de hoti, care au plecat cu banii cu care a fost ingropat barbatul. Rudele defunctului si-au amintit ca in urma cu cateva luni au mai incercat si altii sa sparga cavoul, iar atunci unul dintre hoti si-a lasat buletinul in urma. Desi l-au dus politistilor, oamenii se plang ca individul este inca liber.

Barbatul care se odihneste acolo n-a prea avut parte de pace.Cativa hoti i-au tulburat somnul. Preotul satului a descoperit grozavia la ivirea zorilor. “L-au ridicat si l-au pus in fund acolo. Nu-i asa cum ar trebui sa stea mortul”, povesteste o femeie. “A luat banii de sub el, pentru ca au fost bani”.

Rudele furioase au inceput sa-si verse nervii pe toti pe care i-au vazut in jur. Furia lor este justificata insa. In urma cu cateva luni, acelasi mormant a fost la un pas sa fie profanat, iar unul dintre hoti si-a "lasat" si buletinul la plecare. “Era o piatra foarte mare peste placa de beton. Nu a reusit sa sparga acea placa”, explica baiatul defunctului.

De data asta hotii n-au mai lasat in urma niciun buletin, asa ca oamenii se tem ca politistilor le va fi si mai greu sa-i prinda. “In cauza s-a intocmit dosar penal in care se efect cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de profanare de morminte. Iar, in masura in care vor exista indicii de savarsire a unei alte infractiuni, in speta furt, se vor extinde cercetarile”, a declarat Alexandru Chelaru purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Oamenii legii vor audia rudele mortului, pentru a afla ce bunuri de valoare erau in sicriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Scandal in cimitir, la Iasi