Antena Meniu Search
x

Un copil de 1 an din Suceava a murit, dupa ce a baut motorina in loc de compot!

Doar o clipa de neatentie din partea unei mame din judetul Suceava s-a transformat intr-o drama cumplita. Cel mai mic dintre copii, de numai 1 an, a murit dupa ce a baut motorina pe care parintii o tineau in cutia de compot.

Vezi și

“Eu cand am iesit, el deja luase un gat. Va dati seama, el a fost mic, doar o mica inghititura si a fost fatal”, povesteste, indurerata, mama.

Printre sughituri, biata femeie retraieste cosmarul pierderii propriului copil. Il iubea ca pe ochii din cap, asa cum si-a iubit toti cei 9 copii. Cel mic abia invatase sa mearga. “Eu am mers in bucatarie, el saracu a intins manuta la clanta usii. Si in momentul cand a deschis usa, a vazut cutia”, mai spune femeia.

Inauntrul cutiei de compot de fructe era un amestec letal de motorina si diluant, pe care mama lui il folosea sa aprinda focul in casa. Parintii aveau grija totusi sa nu lase niciodata recipientul la indemana copiilor. Doar ca de data asta s-a luat cu treaba si a uitat cutia pe jos.

Cand s-a uitat apoi spre copil, a inlemnit. Copilul tocmai bause din continutul care se prelinsese pe margine. La 2 ore dupa ce a ajuns la spital, baietelul s-a stins.

“In ciuda eforturilor colegilor nostri din Terapie Intensiva, impreuna cu medicii pediatri, evolutia a fost lent nefavorabila, ulterior pronuntandu-se decesul”, a declarat unul dintre medicii care l-au tratat pe micut.

Autoritatile de la Protectia Copilul au inceput o ancheta in acest caz. Femeia ar putea fi cercetata pentru neglijenta, insa, cel mai probabil ancheta va decide ca a fost un accident nefericit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un copil de 1 an din Suceava a murit, dupa ce a baut motorina in loc de compot!