Antena Meniu Search
x

A căzut pe sapă și a murit

Un accident stupid i-a adus sfârşitul unui bărbat din Gorj. A căzut peste sapa pe care tocmai o ascuţise şi nu s-a mai ridicat.

Vezi și

Un accident stupid i-a adus sfârşitul unui bărbat din Gorj. A căzut peste sapa pe care tocmai o ascuţise şi nu s-a mai ridicat. Vecinii l-au găsit pe marginea drumului într-o baltă de sânge.

Bărbatul de 58 de ani voia să termine de săpat o grădină, în care muncea de câteva zile. La un moment dat, coada de la sapă a cedat. Femeia a mers cu el acasă şi i-a împrumutat altă coadă de sapă.

A fost ultima dată când l-a văzut în viaţă. Fratele ei a mers la un vecin să-l ajute să repare sapa. Apoi a pornit spre grădină să-şi termine treaba, dar n-a mai ajuns acolo. Un pas greşit i-a adus sfârşitul.

O soartă crudă, care i-a pus în difucultate şi pe anchetatori. Le-a fost aproape imposibil să concluzioneze că e vorba de un accident stupid, dar e singura variantă susţinută de probe.

Unii localnici sunt însă sceptici şi se tem că la mijloc ar fi o mână criminală. Poliţiştii au deschis totuşi un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » A căzut pe sapă și a murit