Antena Meniu Search
x

A devenit milionară în dolari, după ce a dat lecţii pe internet despre fashion

Are doar 18 ani şi un simţ incredibil al afacerii. N-o spunem noi, ci o dovedeşte ea. E deja milionară în dolari. Şi nu lucrează în vreo multinaţională şi nici nu e studentă la Harvard.

Vezi și

E o tânără din California care face ce-i place cel mai mult: dă lecţii pe internet despre cum să te îmbraci, cum să îţi decorezi camera şi despre ce e la modă.

Aşa a ajuns să fie urmărită de milioane de oameni în mediul virtual.

Se numeşte Bethany Mota şi e din California. La 14 ani şi-a descoperit interesul pentru modă şi stil. A început să-şi înregistreze sesiunile de cumpărături şi să le pună apoi pe Youtube.

Simţul estetic al tinerei a fost extrem de apreciat de toţi cei de vârsta ei aşa că au început să o urmăreasă pe Bethany ONLINE.

Şi nu cu sutele ci cu milioanele. Astfel totul s-a transformat într-o afacere. Practic mica fashionistă câştigă, DIN RECLAME, lunar, 40 de mii de dolari.

Doar din vizionarea clipurilor ei de pe Youtube, acolo unde are 5 milioane de abonaţi. Mai mulţi chiar decât Lady Gaga.

Pe Instagram are 2,2 milioane de fani care o urmăresc. Mai mult decât au toate revistele glossy precum: Vogue, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan sau Glamour, la un loc.

Acum tânăra va fi şi imaginea unei mărci de haine pentru tinerii de peste Ocean şi are în plan propria ei colecţie de bijuterii.

Aşa că succesul e garantat şi în viitor. Averea ei e estimată momentan la peste un milion de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » A devenit milionară în dolari, după ce a dat lecţii pe internet despre fashion