Antena Meniu Search
x

A făcut accident și a fugit cu taxiul

Un tânăr taximetrist din Cluj a fost nenorocit de un interlop din oraş. Într-o curbă, azi-noapte, interlopul a intrat cu maşina în taxiul pe care Vlad îl conducea

Vezi și

Un tânăr taximetrist din Cluj a fost nenorocit de un interlop din oraş. Într-o curbă, azi-noapte, interlopul a intrat cu maşina în taxiul pe care Vlad îl conducea

Apoi a fugit ca un laş. Nu îl cunoştea pe taximetrist, dar era băut şi a încercat să scape. Câteva ore mai târziu, poliţiştii l-au găsit acasă. Încă nu l-au reţinut, deşi e cunoscut pentru scandaluri violente.

Martorii au privit de la distanţă. Dar poliţiştii ştiu că şoferul vinovat a fugit demult. Paramedicii au încercat să-l ţină pe Vlad conştient. E un taximetrist de 24 de ani care s-a mutat de câteva luni în oraş. Minute în şir pompierii s-au luptat să-l scoată de sub bordul maşinii zdrobite într-o secundă.

Într-o curbă, limuzina i-a apărut în faţă. A fost un impact frontal.

La volanul maşinii de lux, şoferul care a fugit era Tudor Vancea. În oraş e mai degrabă cunoscut sub pseudonimul. "Ochiu' mic". Surse din anchetă spun că face parte din grupările interlope. Şi nu e străin de anchetele penale. Presa locală susţine că ar fi fost implicat în mai multe scandaluri violente, în cluburi. Noaptea trecută a ajuns acasă după ce a plătit cu 200 de lei un taximetrist care l-a ajutat să fugă.

Tânărul are numeroase fracturi, cele mai grave, la coloana cervicală. Şoferul vinovat a fost doar. audiat. Avea o alcoolemie de 0,35 la mie, ceea ce înseamnă doar contravenţie. Va plăti însă pentru fugă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » A făcut accident și a fugit cu taxiul