Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu la Teatrul Constantin Tănase din Capitală! Focul a izbucnit în zona scenei

Trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă au intervenit de urgenţă, aseară, după ce o sală de la subsolul clădirii a fost împânzită de fum.

de Redactia Observator

la 22.11.2017 , 07:57

Trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă au intervenit de urgenţă, aseară, după ce o sală de la subsolul clădirii a fost împânzită de fum. Focul a izbucnit în zona scenei, unde câţiva actori repetau pentru un spectacol.

Puţin după ora 20:00, sirenele pompierilor au spulberat liniştea locuitorilor de pe Calea Victoriei! Salvatorii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care izbucnise într-o sală de la subsolul Teatrului Constantin Tănase. Câţiva actori repetau pentru Festivalul Aurelian Andreescu în momentul în care a început să iasă fum de sub fosa orchestrei. 

Actorii faceau repetii pentru un spectacol in momentul in care au simtit miros de fum. Imediat s-a declansat alarma de incendiu, iar oamenii s-au indreptat rapid catre caile de evacuare

Vezi și

Toate persoanele au ieşit din clădire, înainte să sosească echipele de salvatori. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Craciun Claudiu, ISU Bucuresti- Ilfov: "Personalul de pe locul de munca, aflat in obiectiv la ora declansarii incendiului, s-a autoevacuat. Nu au fost spectatori, intrucat nu se sustinea spectacol. Erau doar personalul de pe locul de munca si actorii care repetau anumite piese."

Până la sosirea echipajelor de intervenţie, angajaţii teatrului au încercat să stingă focul cu extinctoarele. Pompierii le-au sărit rapid în ajutor şi au stins flăcările înainte să se extindă. 

Craciun Claudiu, ISU Bucuresti- Ilfov: "Ne-am deplasat cu 3 autospeciale cu apa si spuma, autoscara, o ambulanta si o descarcerare. Am intervenit împreună cu personalul de pe locul de munca pentru localizarea si lichidarea incendiului, care se manifesta la subsolul scenei."

O primă ipoteză arată că focul ar fi pornit în urma unui scurtcircuit la o lampă de iluminat. Însă, pompierii vor stabili cauza exactă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Incendiu la Teatrul Constantin Tănase din Capitală! Focul a izbucnit în zona scenei