Antena Meniu Search
x

A început amplasarea PODULUI plutitor sub pasarela din Parcul Herăstrău!

A început montarea podului plutitor peste lacul Herăstrău! Amplasat în apropierea podului de ale ferată din zonă, construcţia este  o soluţie până la construirea unei pasarele pietonale, în cazul în care Ministerul Transporturilor va acorda avizele necesare.

A început montarea podului plutitor peste lacul Herăstrău! Amplasat în apropierea podului de cale ferată din zonă, construcţia este  o soluţie până la construirea unei pasarele pietonale, în cazul în care Ministerul Transporturilor va acorda avizele necesare.

Un consilier al Gabrielei Firea, Speranţa Clişeru declara, în urmă cu mai bine de o lună, că proiectul a vizat realizarea unui ponton "destul de stabil, prevăzut cu parapeţi, cu garduri de protecţie".  

"Bineînţeles, în paralel, noi solicităm şi aprobarea pentru pasarela pietonală. Am revenit cu alte solicitări la începutul anului, unele le-am făcut ieri din nou: să se poată sta de vorbă, să se discute şi să ne spună nişte condiţii, în care să putem să le realizăm pe amândouă. Acest ponton plutitor am putea să îl dăm circulaţiei într-o lună. Practic toată lumea vrea să dea un ocol complet al lacului şi, din acest motiv, oamenii urcau pe acele scări şi treceau pe pasajul pietonal destinat celor de la întreţinerea căii de rulare", declara Clişeru în luna iunie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » A început amplasarea PODULUI plutitor sub pasarela din Parcul Herăstrău!