Antena Meniu Search
x

A fost gasita mana femeii transate

Puzzle-ul mortii Iulianei Neblea, femeia transata si decapitata, se recompune pas cu pas. Astazi, dupa patru zile de cautari, in care au fost gasite, pe rand, trunchiul decapitat si un picior, anchetatorii au dat peste o mana a victimei

Vezi și

In cea de-a patra zi de cautare, incaltati cu cizme de cauciuc, politistii au scotocit fiecare portiune a raului Arges. Inca de dimineata. De-o parte si de cealalta, echipe de anchetatori, insotite de caini, au fost atente sa nu le scape nimic. Pe apa si in apa. Asa au gasit membrul, la 200 de metri de Podul Ionesti, in amonte.

Intre timp, toata lumea asteapta rezultatul expertizei care va stabili daca femeia a fost sau nu violata. “La momentul acesta nu s-a stabilit, inca, acest aspect. Au fost prelevate secretii anale si vaginale. S-a creat un cerc de suspecti, insa face parte din ancheta”, a declarat Camelia Matei, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita.

Nu au un suspect principal, dar procurorii damboviteni spun ca sunt mai aproape de criminal.

Vinerea trecuta, Iuliana se grabea sa ajunga la iubitul ei, in Dambovita, facand autostopul. Un sofer de TIR ar fi fost cel care a luat-o pe Iuliana la ocazie. De-aici si ipoteza ca acesta ar fi cel care ar fi violat-o si apoi ar fi ucis-o fara mila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » A fost gasita mana femeii transate