Antena Meniu Search
x

A fost lansat programul ”Rabla”. Cu ecobonusuri, reducerea pentru o maşină electrică poate depăşi 11.000 de euro!

Programul naţional de reînnoire a parcului auto a fost lansat astăzi, iar cele mai mari discounturi vin pentru maşinile cu motoare ecologice. Valoarea unui tichet este de 6500 de lei.

Vezi și

Programul naţional de reînnoire a parcului auto a fost lansat astăzi, iar cele mai mari discounturi vin pentru maşinile cu motoare ecologice. Valoarea unui tichet este de 6500 de lei.

Programul Rabla a demarat la fel de repede anul acesta ca o maşină electrică. Destul de greu...

Este şi o veste proastă. Anul acesta vor fi finanţate doar maşinile care emit mai puţin de 130 de grame de dioxid de carbon pe kilometru. Adică adio maşini cu motoare mari prin programul rabla.

Valoarea primei de casare va fi de 6500 de lei. La care se poate adăuga ecobonusul de 1700 de lei pentru maşinile hibrid şi cel de 1000 de lei pentru cele care emit mai puţin de 98 de grame de dioxid de carbon pe kilometru. 

Pe acelaşi subiect

Reducerea pentru o maşină nouă care îndeplineşte aceste condiţii poate depăşi 2000 de euro. Cele electrice vor avea reduceri de cinci ori mai mari. Prin programul rabla plus, la care nici măcar nu trebuie să aduceţi o maşină veche. 

Aceasta este una dintre cele mai ieftine de pe piaţa noastră. Se poate încărca între 30 de minute şi 9 ore, dar poate merge chiar şi 400 de kilometri. Costă în jur de 20.000 de euro. 10.000, prin programul rabla.

În programul Rabla intră şi modele mai scumpe.

Pentru programul Rabla, trebuie casată o maşină mai veche de 8 ani, cu taxele şi impozitele achitate la zi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » A fost lansat programul ”Rabla”. Cu ecobonusuri, reducerea pentru o maşină electrică poate depăşi 11.000 de euro!