Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A fost magie la Sala Polivalentă din Capitală! Gaşca Zurli a adunat mii de oameni părinţi şi copii care au petrecut momente inedite

Gaşca Zurli a adunat, ca de fiecare dată mii de oameni părinţi şi copii care au aplaudat, au cântat şi au dansat împreună cu artiştii de pe scenă.

de Redactia Observator

la 26.10.2017 , 13:48

Gaşca Zurli a adunat, ca de fiecare dată mii de oameni părinţi şi copii care au aplaudat, au cântat şi au dansat împreună cu artiştii de pe scenă. Fanii Zurli au făcut cunoştinţă aseară cu un personaj nou - Bucătărașul Zurli, cel care îi invaţă pe copii un lucru mai mult decât important: cum să mănânce sănătos.

5 mii de blitzuri. 5 mii de zâmbete şi 5 mii de inimi au bătut aseară în ritmul Zurli. A fost magie. Şi multă voie bună.

Toată lumea a fost poftită la masă de Bucătăraşul Zurli. Mi exact-aliatul părinţilor din bucătărie, cel care a reuşit să-i ajute pe copii să-şi recapete pofta de mâncare, furată de vrăjitoarea cea rea.

Vezi și

Mirela Retegan: "De data asta vorbim despre masă, se pupă, ca să zic aşa cu campania Observatorului "Greu în România". Este un mesaj către părinţi. În mâinile lor se află posibilitatea de a creşte un copil sănătos."

"Hai la masă!" a fost un spectacol savuros, gustat de cei mici dar şi de cei mari. Are şi un scop clar: să-i împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele şi cu statul la masă.

Iar toamna Zurli abia a început. Spre bucuria copiilor care umplu sălile de spectacole oriunde apare Gaşca. Cu peste 2 milioane de fani la nivel national, Gașca Zurli are record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul "Am o căsuţă mică", are peste 48 de milioane de vizualizări pe YouTube. Următorul spectacol mare in Bucuresti este pe 9 decembrie la Circul de Stat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » A fost magie la Sala Polivalentă din Capitală! Gaşca Zurli a adunat mii de oameni părinţi şi copii care au petrecut momente inedite