Antena Meniu Search
x

A fost noapte albă la grădina zoologică din Ploieşti

Sute de copii şi părinţi au avut şansa să vadă o altă faţă a animalelor. La lumina lunii multe se comportă altfel decât o fac când e soarele sus pe cer. Şi până acum doar paznicii instituţiei au avut şansa să vadă acest lucru

Vezi și

Sute de copii şi părinţi au avut şansa să vadă o altă faţă a animalelor.  La lumina lunii multe se comportă altfel decât o fac când e soarele sus pe cer. Şi până acum doar paznicii instituţiei au avut şansa să vadă acest lucru

Aseară, la ora la care doar paznicii s-ar fi plimbat printre ţarcurile cu animele, sute de oameni făceau asta. Au ştiut că va fi o noapte de pomină de îndată ce au trecut pragul grădinii zoologice.

Prima oprire a fost la ratoni, iar tigrii, leii şi jaguarul au stat la rând. Toate animalele care preferă să doarmă când soarele e sus pe cer şi să vâneze la lumina lunii au avut parte de surprize.

Saci întregi cu carne au fost atârnaţi de copacii din ţarcurile prădătorilor. Maimuţele au devorat, insa, lăzi cu banane.

Vizitatorii au avut ocazia să observe comportamentul natural de hrănire la următoarele specii: la ratoni, la jaguar, la tigri siberieni, la urşi, la maimuţele. La final, cei meci le-au cântat animalelor de ziua lor.

Azi noapte, intrarea a fost gratuită. La fel va fi şi azi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » A fost noapte albă la grădina zoologică din Ploieşti