Antena Meniu Search
x

Vremea perfectă de plecat de acasă! Soare la mare, plajă în vârf de munte! Ce ne aşteaptă în următoarele zile

Indiferent că vorbim de munte sau de mare, românii au profitat de vremea frumoasă. Nici litoralul, unde temperaturile au fost ceva mai scăzute, nu a dus lipsă de turişti. Iar la munte s-a schiat chiar şi în tricou.

Vezi și

Indiferent că vorbim de munte sau de mare, românii au profitat de vremea frumoasă. Nici litoralul, unde temperaturile au fost ceva mai scăzute, nu a dus lipsă de turişti. Iar la munte s-a schiat chiar şi în tricou.

În următoarele două zile, cine poate ar fi bine să profite în continuare de vremea primăvăratică. De marţi revin ploile. Return to index of stories...

Puţin vânt însă, nu a speriat pe nimeni. Echipaţi cu geci, oamenii s-au bucurat de soare şi s-au plimbat pe malul mării.

Şi totuşi, pe litoral, temperaturile au fost cele mai scăzute din toată ţara. La ora 13, în Constanţa, abia se înregistrau 10 grade. Mai în sud, în Mangalia a fost şi mai rece. Pentru Paşte însă se anunţă temperaturi de până la 17 grade..

Ofertele pentru o vacanţă de 3 nopţi, de Paşte, la malul mării pornesc de la 360 de lei, la o pensiune de trei margarete, şi pot ajunge 3.000 de lei la un hotel de 4 stele în Mamaia. În multe dintre oferte sunt incluse şi facilităţi.

Le-am pregătit, bineîneţeles, acces full către piscină, centrul spa, jacuzzi, la saune umede-uscate, duşuri cervicale, duşuri emoţionale, bineînţeles, şi saună de fitnes.

La munte, astăzi, a fost chiar mai cald decât la mare. Iar reporterul nostru nu a pierdut ocazia să-şi împlinească un vis. Să schize în trening , fără mănuşi.

Soare, 17 grade, dar şi zăpadă din plin pe pârtia de la Arieşeni. Deşi e 1 aprilie, nu e o păcăleală. Iar turiştii s-au convins singuri.

De vremea deosebit de caldă de la munte au profiat turiştii şi pe Valea Cerbului. Pentru o lună de campare pe Valea Cerbului, o familie plătește 70 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Vremea perfectă de plecat de acasă! Soare la mare, plajă în vârf de munte! Ce ne aşteaptă în următoarele zile