Antena Meniu Search
x

A fugit de acasa pentru a da o lectie parintilor!

Un copil de 15 ani a pus pe jar o comuna intreaga si a mobilizat aproape o suta de oameni, dupa ce a disparut de acasa

Vezi și

Un sfert de zi au rascolit fiecare portiune de padure, toate grajdurile, fanarele si albia raului Bistrita. Insa baiatul parca intrase in pamant. I-au gasit doar bicicleta abandonata pe o carare si atunci s-au gandit la ce-i mai rau. “Mi-a spus unul dintre colegii lui ca ar fi mai avut o tentativa, a vrut sa se spanzure, dar nu i-a reusit. Era foarte timid si foarte inchis. Deci, nu comunica.”, a declarat Brighite Pop, dirigintele elevului.

Tacea doar in fata mamei. Colegilor, insa, li se destainuia. “El le spune colegilor tot timpul ca nu este iubit, ca el nu are pe nimeni. Tatal lui fiind plecat, cred ca-i este dor de el”, a mai spus Brighite Pop.

O cearta aprinsa cu mama lui i-ar fi determinat si gestul rebel care a pus pe jar intreaga comuna. Baiatul a plecat de acasa fara telefonul mobil si ar fi trebuit sa ajunga la orele de meditatii. Cand a vazut ca lipseste, profesoara a dat alarma. Atunci a inceput agitatia. Zeci de vecini, pompieri si jandarmi s-au mobilizat ca sa-l gaseasca pe copil.

Eforturile lor au fost rasplatite abia la lasarea intunericului. Baiatul de 15 ani a fost gasit intr-o localitate invecinata, stand de vorba cu cativa prieteni. A spus ca a vrut sa se linisteasca dupa cearta avuta cu mama lui. Parintii sunt decisi, acum, sa ceara ajutorul unui psiholog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » A fugit de acasa pentru a da o lectie parintilor!