Antena Meniu Search
x

A furat haine dintr-un mall, atunci când credea că paznicii nu sunt atenți! Cum a fost descoperită tânăra ce voia să-și reînnoiască garderoba gratis

O femeie în vârstă de 30 de ani, din Iași, a furat produse vestimentare în valoare de peste 1.000 de lei, dintr-un mall, profitând de neatenția agenților de pază.

O femeie în vârstă de 30 de ani, din Iași, a furat produse vestimentare în valoare de peste 1.000 de lei, dintr-un mall, profitând de neatenția agenților de pază, scrie 7est.ro.

Tânăra a probat mai multe haine, cu care a rămas îmbrăcată, însă planul său de a-și reînnoi garderoba fără a cheltui un leu, a fost descoperit chiar de paznicii despre care femeia nu credea că-și vor da seama.

„Pe data de 9 februarie, poliţiştii Secţiei 4 Iaşi au fost sesizaţi de către agenţii de pază ai unui complex comercial din municipiul Iaşi, despre faptul că au reţinut o persoană care ar fi sustras bunuri din societate. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o ieseancă în vârstă de 30 de ani, care ar fi sustras produse vestimentare în valoare de 1.062 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate“, a precizat Anca Vîjiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » A furat haine dintr-un mall, atunci când credea că paznicii nu sunt atenți! Cum a fost descoperită tânăra ce voia să-și reînnoiască garderoba gratis