Antena Meniu Search
x

A găsit 31 de grenade. Bărbatul e obișnuit să dezgroape muniție, este a patra oară!

A vrut să planteze cartofi, a găsit grenade. A mai săpat o groapă, a găsit alte grenade. Acum s-a apucat să ridice o casă, dar înainte să facă fundaţia a dezgropat încă 31 de grenade. A păţit-o un bărbat din Vrancea

Vezi și

A vrut să planteze cartofi, a găsit grenade. A mai săpat o groapă, a găsit alte grenade. Acum s-a apucat să ridice o casă, dar înainte să facă fundaţia a dezgropat încă 31 de grenade. A păţit-o un bărbat din Vrancea

Şi pentru el, dar şi pentru pirotehniştii care îl vizitează regulat, descoperirile care le-ar da fiori altora au devenit o rutină. Numai o minune a făcut ca până acum să nu se întâmple o tragedie. Dacă una singură ar fi explodat muncitorii din curtea bărbatului ar fi putut ajunge la spital sau mai rău.

Bărbatul e obişnuit să dezgroape grenade. E pentru a patra oară când îi cheamă pe specialişti să adune bombe din curtea sa.

Prin şanţurile în care urmează să fie turnadă fundaţia casei un pirotehnist s-a plimbat cu un detector de metale. Toate grenadele descoperite în curtea bărbatului vor fi detonate într-un poligon.

Cel mai probabil, muniţia este rămasă din vremea celui De-al Doilea Război Mondial. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » A găsit 31 de grenade. Bărbatul e obișnuit să dezgroape muniție, este a patra oară!