Antena Meniu Search
x

A început sezonul ţepelor sub eticheta cu promoţii!

Promoţiile îţi iau ochii, iar comercianţii îţi iau banii , zâmbindu-ţi că ţi-au făcut un serviciu. Adică, discount. În febra de a umple coşul, românii sunt şi mai neatenţi la ce iau din raft. E prilejul perfect pentru comercianţi să mai ciupească un bănuţ.

Vezi și

Promoţiile din magazine sună întotdeauna bine, dar dacă le luăm la bani mărunţi, calculul nu prea iese în favoarea clientului.

Client: Acesta care e la promoţie, al doilea produs la jumătate de preţ, nu văd cât costa unul singur, ca să-mi dau seama.

Vânzător: Unul singur nu avem, numai la pachet aşa.

Client: Păi şi atunci cum îmi dau seama dacă într-adevăr e la jumătate de preţ?

Vânzător: N-ai cum.

Tocmai pe asta mizează şi comercianţii în perioada sărbătorilor. Oamenii sunt grăbiţi să umple coşurile, văd o promoţie şi nu stau să analizeze.

E unul dintre tertipurile cele mai folosite. Promoţiile care oferă un produs gratuit sau la jumătate de preţ. Dar la raft e afişat doar preţul întregului pachet.

La fel de simplu ne putem păcăli cu ofertele tentante, dar aproape de termenul de expirare. Nu e nimic ilegal, dar e cam greu să mănânci trei kilograme de salam, într-o săptămână, de exemplu. Aşa că dăm banii degeaba.

Specialiştii spun că, pentru a nu ne păcăli, e bine să urmărim întotdeauna preţul la bucată. Iar ca să nu cădem în patima cumprăturilor fără rost, de dragul promoţiilor, să plecam la magazin cu o listă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » A început sezonul ţepelor sub eticheta cu promoţii!