Antena Meniu Search
x

A intrat cu bicicleta intr-o masina de teren, din neatentie

Un scurt moment de neatentie l-a trimis in spital pe un biciclist, care se plimba pe bulevardul I.C. Bratianu, din Capitala.Tanarul a intors capul ca sa se asigure inainte sa depaseasca o masina de teren, fara sa vada ca soferul incetineste la un semafor

Vezi și

Tanarul se plimba pe un bulevardul I.C. Bratianu din centrul Capitalei si pedala cu viteza. La un moment dat, s-a apropiat de o masina de teren pe care a incercat sa o depaseasca. Nu si-a ales momentul potrivit. “Am oprit la semafor ca se facuse rosu, iar un biciclist a venit din spate, s-a asigurat catre stanga sa poata depasi si nu ne-a vazut ca am oprit la semafor, a intrat cu capul in portbagaj”, a explicat soferul masinii.

Speriat, barbatul a coborat din masina si a chemat ajutoare pentru tanarul ranit. Din fericire, impactul nu a fost destul de puternic incat sa-l raneasca pe copilul sau, care statea pe bancheta din spate.

La sosirea unui echipaj de ambulanta, tanarul zacea nemiscat, pe asfalt. In plina strada, i s-a administrat oxigen si i s-au pus perfuzii. A fost urcat in ambulanta si transportat de urgenta la spital.

Martorii le-au spus, insa, politistilor ca la volanul masinii se afla sotia barbatului. Politistii vor incerca acum sa stabileasca cine conducea, de fapt, masina de teren, dar si conditiile exacte in care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » A intrat cu bicicleta intr-o masina de teren, din neatentie