Antena Meniu Search
x

După ce a terminat mustul de făcut, a degustat şi a plecat acasă, dar s-a oprit cu maşina într-un parapet

Tot din cauza vinului a fost la un pas de moarte şi un şofer din Tulcea! De această dată, însă, nu au fost de vină aburii de alcool.

Vezi și

Tot din cauza vinului a fost la un pas de moarte şi un şofer din Tulcea! De această dată, însă, nu au fost de vină aburii de alcool. Ci faptul că, înainte să-şi umple maşina cu bidoane cu must, a şi degustat binişor. Încurajat de "tulburel", a călcat prea tare pedala de acceleraţie şi a intrat într-un copac.

Şoferul a fost scos dintre fiare de pompierii, iar medicii de pe ambulanţă i-au acordat primul ajutor. Bărbatul de 49 de ani a pierdut controlul maşinii într-o curbă la stânga, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un copac. Maşina s-a răsucit de mai multe ori, apoi s-a oprit în parapetul de protecţie.

În spate se afla mama lui, împreună cu o rudă. Fuseseră cu toţii la cules de vie şi se întorceaua acasă cu bidoanele de must. Poliţiştii spun că şoferul era băut. Claudiu Caramangiu, poliţia rutiera Tulcea: "A fost testat cu alcooltestul, conducătorul auto avea o concentraţie de 0,94 alocool în aerul expirat."

Agenţii de la Rutieră au deschis un dosar penal în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » După ce a terminat mustul de făcut, a degustat şi a plecat acasă, dar s-a oprit cu maşina într-un parapet