Antena Meniu Search
x

S-a stins Dorian, bebeluşul pentru care sute de oameni s-au rugat şi au donat, la Satu Mare

S-a stins Dorian, bebeluşul pentru care sute de oameni s-au rugat şi au donat, la Satu Mare. A trăit doar patru zile, dar povestea lui a emoţionat întreaga comunitate.

Dorian a trăit doar patru zile
S-a stins Dorian, bebeluşul pentru care sute de oameni s-au rugat şi au donat, la Satu Mare - Facebook

S-a stins Dorian, bebeluşul pentru care sute de oameni s-au rugat şi au donat, la Satu Mare. A trăit doar patru zile, dar povestea lui a emoţionat întreaga comunitate.

Tragedie fără margini în sânul familiei Săvianu din municipiul Satu Mare. Dorian, bebelușul familiei, născut în urmă cu patru zile, a pierdut lupta pentru viață. Micuțul s-a stins astăzi, la un spital de copii din municipiul Oradea, potrivit informațiilor PresaSM.

Sute de oameni s-au alăturat eforturilor de salvare, fiind donați doar pe Facebook peste 23.000 de euro, la care s-au adăugat donațiile în conturile bancare ale familiei Săvianu. Banii erau necesari pentru o operație care trebuia efectuată în străinătate.

Potrivit informațiilor obţinute de sursa citată, una dintre prietenele de familie a reușit să ia legătura cu un chirurg celebru din Budapesta, capitala Ungariei, care acceptase acest caz, urmând ca micuțul Dorian să fie transferat de urgență, evaluat medical și operat.

Pe acelaşi subiect

Doar că, din nefericire, micuțul Dorian nu a mai avut puterea să lupte.

Calvarul a început în data de 06 ianuarie 2019, atunci când într-o familie de sătmăreni a văzut lumina zilei un băiețel. La prima vedere, bebelușul a părut perfect sănătos.

Însă, o veste tragică a lovit familia a doua zi. În urma unor controale mai amănunțite, nou-născutul a fost diagnosticat cu malformații la inimă! Medicii au spus atunci că fără operaţie, micuţul nu ar putea trăi mai mult de două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » S-a stins Dorian, bebeluşul pentru care sute de oameni s-au rugat şi au donat, la Satu Mare