Antena Meniu Search
x

Un tânăr plecat în vacanţă cu iubita şi mai mulţi prieteni şi-a găsit sfârşitul într-un lac din Sovata

Un tânăr de 21 de ani din Satu Mare şi-a găsit sfârşitul, aseară, într-un lac din Sovata. Scafandrii au reuşit să-i scoată trupul la mal după zeci de minute de când s-a dat alarma. Medicii cred că ar fi suferit un şoc hipotermic, în momentul în care a sărit în apa rece.

Vezi și

Un tânăr de 21 de ani din Satu Mare şi-a găsit sfârşitul, aseară, într-un lac din Sovata. Scafandrii au reuşit să-i scoată trupul la mal după zeci de minute de când s-a dat alarma. Medicii cred că ar fi suferit un şoc hipotermic, în momentul în care a sărit în apa rece. După mai bine de 40 de minute de căutări, trupul tânărului a fost recuperat de scafandri din apa Lacul Paraschiva.

A urmat o luptă contra cronometru a medicilor de la SMURD, în încercarea de a-l readuce pe tânăr la viaţă. Nu au reuşit însă. Spre disperarea iubitei tânărului turist. 

Tânărul avea doar 21 de ani. Era din Satu Mare şi venise împreună cu iubita şi cu mai mulţi prieteni, în vacanţă la Sovata. A vrut să facă o baie şi a sărit în apă, dar n-a mai ieşit la suprafaţă.

Medicii cred că s-ar fi înecat din cauza şocului hipotermic. 

Trupul tânărului a fost transportat la IML. Doctorii vor stabili cu exactitate ce anume i-a provocat moartea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr plecat în vacanţă cu iubita şi mai mulţi prieteni şi-a găsit sfârşitul într-un lac din Sovata